Otroški voziček za dvojčke Valcobaby SNAP DUO Tailormade

549,00 €

* Obvezna polja

Na zalogi

Nov in izboljšan Snap Duo Tailormade združuje ultra lahek okvir, ločeni strehici za otroka, nastavljivi počivali za noge, prostorna in udobna sedeža ter enostavno zapiranje z eno roko. S težo manj kot 10 kg je Snap Duo Tailormade otroški voziček prva izbira med priročnimi vozički, poleg tega pa Tailormade izvedba prinaša potovanje s stilom. Primeren tako za potovanja z letalom, nameščanje v in iz avta ali samo za sprehod po mestu – kot bi mignil vas bo Snap popeljal, kamor koli želite. Voziček vključuje: prevleko za zaščito pred dežjem, dva prednja ročaja, priročen ramenski pas za nošenje in varnostni pas.
Brezplačna dostava Za nakupe nad 20€.
Garancija zadovoljstva Povrnemo denar za vračila v 14 dneh.

MAJHEN VOZIČEK ZA DVOJČKE

Snap Duo združuje ultra lahek okvir, ločeni strehici, nastavljivi počivali za noge, prostorna in udobna sedeža ter enostavno zapiranje z eno roko. S težo manj kot 11 kg je Snap Duo voziček prva izbira med vozički za dvojčke. Primeren tako za potovanja z letalom, nameščanje v in iz avta ali samo za sprehod po mestu – kot bi mignil vas bo Snap popeljal, kamor koli želite. Voziček vključuje: prevleko za zaščito pred dežjem, dva prednja ročaja, priročen ramenski pas za nošenje in varnostni pas.

PROSTORNA STREHICA

Velika strehica vozička Snap dopušča dovolj prostora tudi, ko vaša dvojčka zrasteta, in ju varuje pred vsemi vremenskimi vplivi, tudi škodljivim sončnim sevanjem.

IZJEMNO ENOSTAVNO ZLAGANJE

Z Valco Baby Clean Fold™ tehnologijo se zloži navznoter, da zaščiti notranji del sedeža, se avtomatsko zaklene in samostojno stoji ali omogoča prevažanje tudi v zaprti poziciji.

POPOLNA OPREMLJENOST

Vključen tudi sprednji ročaj. Nadgrajen z odličnimi funkcionalnostmi, kot so okence za opazovanje okolice, enostavno zložljive prezračevalne mreže ter priročno nosilo in ramenski pas za še enostavnejše potovanje.

PRIMERNO ZA NOVOROJENČKE

Dodaten prostoren obložen sedež, dopolnjen tudi z možnostjo popolnega nagiba naslonjala, zagotavlja prijetno vožnjo vaših dvojčkov in udoben počitek pri kateri koli starosti.

POLNA KOLESA

25 cm zadnja kolesa in 20 cm sprednja kolesa zagotavljajo enostavno potiskanje vozička in jih je mogoče hitro odstraniti ter shraniti.

OGROMNO PROSTORA

Enostavno dostopna košara za shranjevanje in priročna nožna zavora, ki zagotavlja popolno varnost vaših dveh dojenčkov!

Velikost in značilnosti +

  • Zložen (ŠxDxV): 75 cm x 79 cm x 34 cm
  • Odprt (ŠxDxV): 75 cm x 76 cm x 104 cm
  • Skupna teža vozička: 9,8 kg
  • Največja dovoljena teža otroka: 40 kg (2 x 20 kg)
  • Širina sedeža: 32 cm
  • Višina sedeža: 48 cm
  • Globina sedeža: 21,5 cm
  • Najvišja višina od sedeža do strehice: 67 cm
  • Zadnja kolesa: 25 cm
  • Sprednja kolesa: 10 cm