PERIPOP VEČ-NAMENSKA PODLOGA

Razpoložljivost: Ni na zalogi

Redna cena: 59,00 €

Special Price 39,90 €

Peripop® je pripomoček za shranjevanje stvari, ampak to še ni vse! Od odeje do igralne podloge, Peripop® ponuja neskončne možnosti. Napolnite Peripop® z oblačili in plišastimi igračami ter ga v trenutku spremenite v blazino, mini stol ali celo naslonjalo.

  •  

    Brezplačna poštnina

    Za vse nakupe nad skupno vrednostjo 20€ je dostava brezplačna.

  •  

    Garancija zadovoljstva

    Zadovoljne stranke postavljamo na prvo mesto. Vsak izdelek lahko po 14 dneh vrneš brez obveznosti, mi pa vrnemo denar.

 

Opis

Zmožnost vsestranske uporabe podaljša življenjsko dobo (uporabnost) izdelka:

- odličen za pospravljanje sobe, omogoča hitro pospravljanje stvari in ponuja dodatne rešitve za shranjevanje,

- odličen kot odeja za voziček. Glava živali se lahko prepogne čez držalo vozička in preprečuje, da bi odeja padla na tla,

- odlična igralna podloga. Mehkobo lahko povečate tako, da vanj dodate še lastne odeje ali posteljnino (ne pozabite na možnost padca in otroka nikoli ne pustite brez nadzora).

 

Primerno za starost: 0+

 

FUNKCIONALNOSTI (velja za vse motive): 

- Muf za ogrevanje rok: Živalske šape delujejo kot muf, ki ohranja majhne rokice tople.

- Zračne reže: Zračne reže na obeh straneh izboljšajo zračnost.

- Tkanina: Dodatna tkanina na zgornjem delu za mehkobo pliša.

Zelo široko odpiranje: Široko odpiranja od roba do roba omogoča lažje polnjenje.

Možnost podaljšanja: Igralno blazino je mogoče povečati tako, da se glava živali obrne navzdol.

Vezenje: Vezen (ne natisnjen) obraz živali poskrbi, da ostane izdelek brezhiben tudi po mnogih pranjih.

 

VARNOST MATERIALOV

Vsi materiali, ki se uporabljajo v naših izdelkih, morajo izpolniti naš strog postopek validacije varnosti materialov. Del tega procesa potrjevanja vključuje strogo testiranje v uveljavljenih in neodvisnih laboratorijih, s čimer zagotavljamo, da  materiali izpolnjujejo in presegajo ASTM, EN in REACH standarde. To pomeni, da naše tkanine preverjeno ne vsebujejo več od dovoljene ravni težkih elementov, zaviralcev gorenja, ftalatov in formaldehida.

Ko gre izdelek v proizvodnjo, pozorno spremljamo vse vhodne snovi. Imamo lasten laboratorij za preverjanje varnosti materialov, zato lahko odvzamemo testni vzorec vseh prihajajočih serij materialov za zagotavljanje brezhibnosti vsake od njih. Tako vam zagotavljamo, da je vsak izdelek Oribel  varen in zaupanja vreden za uporabo vaših najmlajših.

 

BREZHIBNOST

Za polnjenje izdelkov uporabljamo  nova polnila in zagotavljamo, da so brez spornih snovi, na primer od insektov, ptic, glodalcev ali drugih živali ter brez onesnaževalcev, kot so drobci lesa in kovinski delci, ki bi se lahko pojavili med proizvodnjo. Vzpostavili smo tudi strog inšpekcijski postopek, ki vključuje opremo za odkrivanje kovin ter odkrivanje in odstranjevanje kontaminiranih izdelkov.

 

KOMENTAR PROIZVAJALCA: 

Kar nekaj časa smo porabili za pojasnjevanje, kaj je Peripop, saj nihče še ni videl česa podobnega. Odeja, igralna podloga, blazina? A to še ni vse. Nekatere mame so nam povedale, da je Peripop čudovita torba za oblačila na potovanju, druge pa so navdušene, da lahko v Peripop odeji shranijo dodatne brisače in plenice. 

Upamo, da boste mame navdušene nad Peripopom in veselimo se vaših informacij o tem, kako ga uporabljate … na več načinov, kot si sploh lahko predstavljamo.

 

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka Oribel
Naziv izdelka Peripop
Ustreznost 0+
Možnosti uporabe kot igralna podloga, kot pregrinjalo (odeja), kot pregrinjalo (za uporabo v vozičku), kot vreča za shranjevanje igrač
Materiali Glavna tkanina: 100 % bombaž ; Polnjenje: 77 % Poliester, 23 % Poliuretan ; Glava živali: 97 % bombaž, 3 % Spandex
Dimenzije izdelka 108cm x 72cm