V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 

 

 

Vertiplay spodbuja razvoj ključnih otrokovih sposobnosti

VERTIPLAY ZAPOSLENA ŽOLNA – UNIKATNO TOLKALO Z LUČKO, AKCIJO IN ZVOKOM

Svetlobni učinki, akcija in zvoki za zabavo vseh. Neumorne male roke se bodo z g. Žolno tako zabavale! Trkanje po repu g. Žolne ustvarja zvok ter prižge lučko v mali ptičji hišici. Pustite malim prstkom, da vrtijo kolesca ter na zabaven način razvijajo svoje spretnosti.

Primerno za starost: 9 mesecev+

 

VERTIPLAY TRKALA

To prikupno trkalo preobrazi in poživi vrata ter hkrati spodbuja otroke, da pred vstopom potrkajo. Prav tako je odličen pripomoček, da vas lahko otrok prikliče.

Primerno za starost: 9 mesecev+

 

VERTIPLAY SMEŠNI LOS – IGRA RAVNOTEŽJA

Bodite previdni, gospod Los, ko tresete svoje rogovje. Uporabite magnetne diske za uravnoteženje rogov na glavi gospoda Losa. Privlačna igra, s katero najmlajše naučite prve lekcije glede ravnovesja in matematike.

Primerno za starost: 9 mesecev+

 

VERTIPLAY HIŠA G. VEVERICE – DVONIVOJSKA SESTAVLJANKA

Zasluži si ime in slavo, reši to zahtevno 6-delno igro. Edinstvena sestavljanka, ki buri domišljijo. 3 različne plasti pripovedujejo 3 različne zgodbe in številne podrobnosti spodbujajo malčka k opazovanju, štetju in izbiranju predmetov.

Primerno za starost: 9 mesecev+

 

VERTIPLAY GLASBENA ŽELEZNIŠKA PROGA – KSILOFON

Ta čarobni vlak bo učil glasbo in zabaval. Edinstvena železniška proga zavrti glasbeno melodijo, da pozdravi prihajajoči vlak. Ksilofon je mogoče uglaševati s privijanjem ali odvijanjem vijakov na vsaki leseni ploskvi, da dosežete natančno uglašenost.

Primerno za starost: 2 leti+

 

VERTIPLAY OKROG IN OKROG Z G. MEDVEDOM - IGRA Z RAZLIČNIMI GIBANJI

Pridi sonce, pridi dež, gospod Medved vedno vozi svoj vlak. Malčki lahko pomagajo g. Medvedu iti hitreje z vrtenjem njegovih koles, ob vsakem vrtljaju pa se iz dimnika dvigajo dimni oblaki. Otroci bodo radi gledali vse aktivnosti in gibanje te igrače.

Primerno za starost: 2 leti+

 

VERTIPLAY DOGODIVŠČINA V KROŠNJAH DREVES – IGRA ZA NEPRESTANO AKCIJO

G. Gosenici se zelo mudi, ko se plazi navzdol po velikem drevesu. Na poti navzdol zdrsi v stolp iz gob, se zaguga, pohiti z dirkalnikom in na koncu pristane na dnu. Gre za avanturo, polno zvokov in gibanja, ki se jo bodo otroci želeli znova in znova igrati. Zanimivo ozadje je velik navdih za opazovanje in pripovedovanje.

Primerno za starost: 2 leti+

 

VERTIPLAY POSKOČNI ZAJČEK IN PRIJATELJI

Poskočni zajček in prijatelji skačejo z drevesa na drevo. Ta prijateljski gozd je kot ena velika srečna družina. Poskočni zajček se odpravi obiskati svojega najboljšega prijatelja g. Medveda. Na poti naleti na ostale prijatelje, Sovico in razigrano Taščico, ki se mu pridružita. Kakšne dogodivščine bodo doživeli? Preprosta in interaktivna sestavljanka, ki spodbuja otroško kreativnost in prosto igro.

Primerno za starost: 2 leti+

 

VERTIPLAY ZAČARANI VRT - IZDELAJTE SVOJ TERARIJ

Ježki, veverice, ptice in čebele, skupaj s kaktusi, želodi, rastlinami in drevesi. Ta vrt v kozarčku ponuja zabavno in interaktivno domišljijsko igro in vsebuje dva seta kosov, ki prikazujeta dve sezoni - pomlad in jesen. Zagotavlja neskončno možnosti za ustvarjanje različnih prizorov, ki bodo spodbudili malčkovo domišljijo in ga hkrati mnogo naučili o čudesih narave.

Primerno za starost: 2 leti+

 

VERTIPLAY ČAROBNI AKVARIJ

Globoko v oceanu, kjer je svetlobe že malo, se je zasvetlikala plavut? Sestavite koščke skupaj in očarajte najmlajše s čudesi mističnega morja. Poglejte skozi okno podmornice, da odkrijete skrite akvarijske živali, ki so prostemu očesu nevidne. Domišljena igrača, ki bo hkrati zabavala in presenetila.

Primerno za starost: 2 leti+

 

KAKO UPORABLJATI

Pred uporabo očistite površino.

Odstranite prevleko na nalepki na zadnji strani in trdno pritisnite na površino.

Počakajte 2 uri, preden začnete z igro.

KAKO ODSTRANITI:

Odlepite iz zgornjega kota nalepke in previdno prepognite. Počasi v celoti odstranite, kot je prikazano na sliki, da preprečite morebitne poškodbe na površini.

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse