V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 

 

Konec neprespanih noči

Plenička je suha, vaš otrok nahranjen, zaspati pa noče? Joče in joče? POSLOVITE SE OD NEPRESPANIH NOČI IN NENEHNEGA VSTAJANJA!

DooDoo medvedek ustavi jok takoj, ko se ta začne!

Na tačkah imam ježke s katerimi objamem ograjico na posteljici in skrbno poslušam vašega otročička. Takoj, ko zaslišim že najmanjši jokec ga nežno potolažim in zazibam nazaj v spanec na povsem naraven način. Starši boste tako lahko brezskrbno spali naprej vse dokler ne bo čas za hranjenje. Tudi podnevi poskrbim za miren spanec.

Otroka pomiri in vzbuja občutek varnosti …

V sebi imam skrit zvočni predvajalnik z izjemno občutljivim samodejnim senzorjem, ki zazna vaš malčkov jok tudi na nekaj metrov razdalje. Moj trebušček vedno obrnite v smeri otroka, da bo pravilno slišal popolnoma enak zvok, kot ga otrok sliši v maternici, ki ga bo takoj pomiril in uspaval. Učinek zvoka maternice prične usihati v starosti 9 – 12 mesecev, zato, ko otrok doseže to starost, enostavno nastavite zvočno enoto na zvok priljubljene uspavanke, ki pomirja vašega otroka med jokom.

 

S pomirjujočimi zvoki umirjam dojenčke – malčke

in jim s tem pomagam, da hitro in mirno zaspijo.
 Pranje v pralnem stroju (oddajnik se odstrani iz igrače)
 Samodejni vklop zvoka/predvajalnika v trenutku, ko otrok prične jokati
 Velika izbira različnih živali v različnih barvah

DooDoo medvedek bo spodbudil otrokov spanec...

Sem visoko-kakovostna plišasta igrača, narejen iz anti-alergenih materialov, do vašega otroka sem zelo nežen in prijeten na otip. Radi me imajo tudi starši, ki me včasih stisnejo k sebi … Svoje delo opravljam skrbno in vestno - otroka umirim in ga popeljem v svet sanj.

Za lahko noč in miren spanec

Zajčki zaspančki z vašim malčkom odskakljamo v svet sanj, kjer se lovimo in norimo dokler se spočiti ne zbudimo. Oblečeni smo lahko v modro jopico, črtastno ali pikčasto majico.

Na voljo v barvah

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse