V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vsebine, priporočila in nasveti glede na starost vašega malčka:

Odplaknite preglavice ob privajanju na kahlico!

Odvajanje od plenic…ampak kako to doseči? To je verjetno vprašanje ki se poraja vsakemu staršu, ko se otrok približuje drugemu letu starosti, hkrati pa se že pripravljajo na mesece in mesece čiščenja kahlic.

Predvsem pri prvem otroku imajo ponavadi starši kup težav ko pride do procesa prehajanja iz pleničk na kahlico, sploh če je malček popolnoma nezainteresiran za tisto plastično posodo na tleh in bi se z njo rajši igral kot lulal vanjo. Bistvenega pomena sta potrpežljivost, otroku dopustite čas, ne glede na to, koliko ga je potreboval sosedov, sestrin ali pa prijateljičin, saj je izjemno malo možnosti, da bi zdrav otrok v šolo vkorakal s pleničko, ter to, da se zavedate, da boste s silo dosegli ravno nasproten efekt od željenega.

Ko se otrok končno privadi na nov način, pa naenkrat za starše nastopi dodatno, morda celo bolj neprijetno opravilo kot previjanje polulanih in pokakanih pleničk – čiščenje kahlic. Ne glede na to, kako radi imamo svoje otroke to zagotovo ni opravilo, ki bi se ga mame in očetje pretirano veselili in večina bi z veseljem preskočila to vmesno obdobje med plenicami in navadnim straniščem.

Podjetje BabyPatent, ki je zaslovelo z inovativno banjico Aquascale pa je ravno zato predstavilo najnovejši produkt, Pametno kahlico, s katero si prihranite ure in ure zamudnega čiščenja in ogromno umazanije. Pozabite na stresanje v školjko, ročno pomivanje in neprijetne vonjave - biorazgradljive vrečke, ki jih po opravljeni potrebi preprosto odvržete v WC školjko so odlična alternativa, čas, ki bi ga namenili temu pa raje preživite ob igri z otroci. Odlično se obnese tudi na poti, kjer nimate možnosti za ročno čiščenje; preprosto stopite na pedalo, dvignite vrečko in jo odplaknite!

Instagram

Dodaj komentar