V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Nepogrešljiv nakup za dojenčka, na katerega presega vedno več mamic

Ko v naše življenje vstopi nebogljeno bitjece se nam življenje vsekakor spremeni in obrne na glavo, seveda na boljše, saj nas oblije neopisljiva sreča in ljubezen. Kljub temu, pa nič ni več kot je bilo, za vsa najmanjša opravila je potrebna odlična organizacija ter napredna logistika pri usklajevanju dejavnosti. Včasih je uspeh, ko imamo že 5 min zase in v takih trenutkih nam na pomoč priskoči gugalnik.

 

Obvezen nakup

Večina mamic, bi vam pri novorojenčku priporočila nakup dobrega gugalnika. Zakaj? Gugalnik bo postal praktično vaša tretja roka, saj nam na pomoč priskoči takrat, ko moramo še kaj postoriti brez otroka v naročju. Kot nalašč nam pride prav, ko želimo v miru pojesti kosilo, obesiti perilo ali pospraviti posodo iz stroja brez da pri tem držimo otroka v naročju. Takrat otroka odložimo v gugalnik, izberemo funkcijo zibanja, ki mu ustreza in malček se takoj pomiri ter nas nemoteno opazuje pri naših opravilih ali pa pahne v spanec.

 

MamaRoo – edinstven gugalnik brez konkurence

Zakaj je Mamaroo gugalnik tako priljubljen med mamicami po celem svetu?

  • Ker je edini gugalnik, ki je zmožen posneti naravno gibanje.
  • Na voljo ima 5 gibanj, ki so splošno znana, da pomirijo in uspavajo otroka, to so vožnja z avtom, kenguru, gugalnica, uspavanka in valovanje morja.
  • Med zibanjem mu lahko nastavimo tudi izbrane pomirjujoče zvoke ali ga prepustimo, da se igra z interaktivnimi visečimi igračami.
  • Še dodatno nam stvar olajša upravljanje kar preko pametnega telefona.
  • Mamaroo se lahko tudi enostavno očisti, saj se podlogo enostavno odpne in opere v pralnem stroju.

Za dodatne informacije in nakup MamaRoo-ja pa preverite tukaj.

 

Instagram