V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri vozička?

 

Po čarobnem plusu bodoče starše čaka še kup bolj ali manj zabavnih opravil in nakupov za prihajajočega družinskega člana, med katerimi je za večino najpomembnejši prav otroški voziček.

Ko pride do nakupa le tega, se marsikdo počuti, kot da bi še enkrat kupoval avto, saj nas zasuje kup karakteristik in specifikacij, med katerimi se pravzaprav niti ne znajdemo, saj večinoma pri prvem otroku nimamo izkušenj, kaj sploh iskati. Hkrati je pomemben podatek, ali morda pričakujete več kot enega otroka (dvojčki, trojčki…) ter če imate že kakšnega malčka, ki se občasno še rad odpočije v vozičku.

Zastavite si torej vprašanje, kakšne so vaše prioritete in življenjski slog.

Ste bolj športni ali mestni tip?

Če se vidite z vozičkom predvsem v nakupovalnih centrih ali kavah, potem so načeloma primerne skoraj vse moderne gume. Če pa želite vozičkati tudi izven mesta, po makadamu ter gozdnih poteh, pa potrebujete voziček z odličnim vzmetenjem, saj bo v nasprotnem primeru dojenčka v njem popolnoma pretreslo. Pomembno je tudi, da preverite ali se voziček enostavno zloži ter samodejno stoji, ko je zložen. Preverite tudi, da je voziček kar se da lahek in ga lahko sami brez problemov držite z eno roko.

 

Koliko ste pripravljeni odšteti?

Kljub temu, da na trgu obstaja ogromno poceni primerkov, se večina staršev vseeno odloči za investicijo v otrokovo dobro počutje. Voziček boste uporabljali praktično vsak dan in ne glede na vse,  otrok preživi ogromno časa prav v njem. Vseeno pa svetujemo, da si zastavite mejo svojih zmožnosti in poiščete ugoden kompromis med udobjem in ceno.

 

Nameravate veliko časa preživeti zunaj z vozičkom?

Predvsem v poletnih mesecih je velika težava večine vozičkov prepuščanje sončne svetlobe. Dojenček posledično težko spi, hkrati pa je močno sonce lahko izjemno škodljivo za nežno in občutljivo kožo, zato je izjemno pomembno, da poskrbimo za ustrezno zaščito. Kljub temu, da se prodaja kup senčnikov, pa so večinoma le-ti zelo komplicirani za centriranje, potrebno jih je ves čas ponastavljati, zavzamejo pa dodaten prostor. Optimalna rešitev je tako podaljšana strehica z UV zaščito, pri kateri je pomembno, da vseeno prepušča dovolj zraka.

 

Koliko shranjevalnega prostora potrebujete?

Če se boste z vozičkom večkrat opravili po nakupih, vam bo izjemno prav prišla velika shranjevalna košara. Hkrati je primerna tudi za prevažanje dodatnih odejic ali igračk, ki so nepogrešljiv pripomoček na sprehodih zato svetujemo, da izberete voziček s čim več odlagalnega prostora.

 

Voziček UPPAbaby Vista je priljubljen med mladimi mamicami prav zaradi svojega trendi videza, velike nakupovalne košare, funkcionalne in lahke konstrukcije, ki se enostavno zloži, pospravi in dviga, saj tehta le 11,9 kg. Voziček je opremljen tudi s podaljšanim senčnikom na košari in otroškem sedežu, ki zaščiti otroka pred škodljivimi UV žarki in poskrbi, da lahko preživite čas zunaj tudi v najbolj sončnih dneh. Več o vozički Vista lahko najdete tukaj.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse