V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vsebine, priporočila in nasveti glede na starost vašega malčka:

Ko se srečata zabava in učenje

V obdobju, ko se iz nebogljenega dojenčka vaš otrok razvija v pravega malčka, ima naenkrat kup dela; male ročice bi pograbile vse, kar je znotraj dosega, takoj ko ga za trenutek spustite izpred oči pa se že kobaca iz kavča. To pa je tudi čas, ko imamo starši polne roke dela, saj mali nadobudneži nimajo časa za počitek, temveč bi raziskovali svet, zato so interaktivne igrače vsekakor odlična pomoč.

Oribelov aktivnostni center Portaplay je namenjen malčkom od 5.-12. meseca starosti, v njem pa se vedno dogaja kaj novega. Mali raziskovalec lahko v varnem okolju poskakuje ali pa se obrača ter tako razvija motoriko, hkrati pa odkriva različne izobraževalne igrače, ki podpirajo kognitivni razvoj in ročne spretnosti.

Za igro je na voljo 5 igračk, vsaka pa je namenjena razvoju specifičnih veščin, spodbujanju k igri in stimulaciji čutil. Vsa igrala so izjemno varna, saj so izdelana iz termoplastike, ki je obobrena s strani FDA. Celotna konstrukcija je kljub izjemni stabilnosti zelo lahka, tehta le 6.2kg, primerna pa je tudi za potovanja, saj se zloži v nekaj trenutkih. Vse površine so pralne in odporne na umazanijo

Portaplay ni klasična igralna postaja, ki odsluži svojemu namenu po prvem letu starosti, temveč se preposto spremeni v mizico in je tako uporaben vse do otrokovega 5. leta starosti; zaradi prilagodljivih nog pa bo otrok ves čas v optimalnem položaju.

Za dovršen videz dodajte še otroški stolček Portaplay ter papir za ustvarjanje v roli in vaš malček je pripravljen na ure in ure zabavnega učenja!

Instagram

Dodaj komentar