V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 

Katero barvo izbrati za otroški voziček?

Ko po dolgem procesu raziskovanja in izbiranja končno izberemo varen, udoben ter funkcionalen otroški voziček, sledi še zabavni del – izbira barve! Barva otroškega vozička je po pomembnosti seveda med zadnjimi na seznamu lastnosti in nikakor ne sme biti odločilni dejavnik za nakup. Nekaterim je za barvo popolnoma vseeno in ne želijo izgubljati časa z dodatnim razmišljanjem. Morda pa ste bolj vizualni tip in boste v izbiri barve celo uživali. Vabimo vas, da si v nadaljevanju preberete, na kaj je dobro pomisliti pri izbiri barve vozička.


Umazaniji prijazne barve

Ne pozabite, da malčki niso najbolj k čistoči nagnjena bitjeca. Pojedo in popackajo. Podrejo kupček in malo bruhnejo. Stopijo na voziček, samo da vidijo, če so njihovi čeveljci umazani. Svetli materiali se bodo zagotovo hitreje umazali. Če vam misel na pogosto čiščenje vozička ni ljuba, potem je za vas bolj primerna izbira temnejše barve, npr. črne. Za »skrivanje« madežev so odlični tudi vzorci.

Nevtralne barve, ki ne namigujejo na spol

Če ste občutljive narave, je morda smiselno, da za voziček izberete bolj nevtralno barvo. Zakaj? Ljudje smo nagnjeni k nepremišljenim izjavam in hitro se na primer zgodi, da mimoidoči domnevajo, da gre za fantka, samo zato, ker je voziček modre barve. Nevtralna barva je odlična tudi v primeru, če še sami ne poznate spola otroka.

Praktičnost barve

Kaj mislimo s tem, ko rečemo, da je neka barva praktična? Praktična barva dobro ustreza vašim potrebam, kakršnekoli te že so. Če veste, da vas bo pot zanesla tudi po prometnih predelih, vas bodo ostali udeleženci lažje opazili, če boste vozili svetlo obarvan voziček. To bo koristno tudi, če boste veliko v gneči, ali pa ko se družina razide in boste že na daleč opazili voziček živahne barve ali vzorca. Če nameravate veliko vozičkati poleti na vročem soncu, upoštevajte, da temne barve v sončnih dneh postanejo toplejše.

Razlika v ceni

Nekateri vozički imajo različne cene za različne barve. Razlika v ceni je pogosto majhna, vendar je pri nekaterih vozičkih lahko opazno pomembna. Vsekakor nekaj, kar je vredno upoštevati, sploh če ste omejeni s sredstvi.

Izberite tisto barvo, ki vam je všeč

Konec koncev boste vi tisti, ki se boste sprehajali s tem vozičkom. Preprosto izberite barvo, ki vam je všeč! Ni razloga, da ne izberete želene barve. Vsi vozički se tako ali tako umažejo. Bodite odgovoren starš in ga očistite. Pa kaj, če je črna dolgočasna barva? Vam se zdi elegantna in praktična. Starševstvo naj bi bilo zabavno doživetje, zato predvsem izberite barvo, ki vam bo privabila nasmeh na obraz.

V kolikor še niste prepričani, kateri model otroškega vozička izbrati, si poglejte funkcionalnosti, ki jih ponuja UPPAbaby Vista. Ne samo, da gre za praktičen voziček visoke kakovosti, ki bo zagotovil varnost in udobje vašemu malčku – poleg tega je še izredno eleganten in na voljo v številnih trendi barvah.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse