V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vsebine, priporočila in nasveti glede na starost vašega malčka:

Kam na izlet z dojenčkom

Izleti z dojenčkom so čudovita popestritev rutine prvih mesecev, ko se večinoma vse vrti okrog dojenja in previjanja. Idej za izlete je praktično neomejeno, dobro je le, da premislite o nekaj podrobnostih glede dostopnosti destinacije z vozičkom, dolžine vožnje z avtom (posebej vredno razmisleka v primeru, da dojenček ne mara vožnje) ter kapacitetah, ki jih destinacija ponuja (možnost previjanja, hranjenja …).

 

Uživanje na bazenu

Ena izmed najbolj priljubljenih odločitev je obisk bazena, saj je tovrsten izlet primeren tako poleti kot v zimskih mesecih. Obisk bazena je priporočljiv nekje od dojenčkovega 4. meseca dalje, najbolje pa je, da izberete bazen z bolj toplo in manj klorirano vodo ter mirnejšim vzdušjem.

Ni lepšega kot opazovati veselje na dojenčkovem obrazu, ko počofota po vodi skupaj z mamico ali očkom ter doživi novo izkušnjo, ki je domača banja ne ponuja.

 

Morje – nepremagljiva klasika

Skok z dojenčkom na slovensko ali hrvaško obalo je izlet, ki ga ne boste nikdar obžalovali, saj vam bo napolnil baterije, mali uživač pa bo na svežem morskem zraku še bolj sproščeno in zadovoljno spal. Izberite kraj, ki ima na voljo dovolj z vozičkom enostavno dostopnih sprehajalnih poti, nato pa se samo še prepustite uživaškemu utripu morske pokrajine.

 

Kaj pa v gore?

Z dojenčkom se seveda ne boste odpravili dobesedno v gore, kot je na primer Triglav, se pa številni starši z veseljem odpravijo na lahkotnejše ture, kot je obisk bližnjih hribov in planin. V tem primeru je nujno imeti dobro nosilko za dojenčka ter vzeti s seboj vse potrebno za nemoteno prehranjevanje in previjanje dojenčka.

 

Skok v prestolnico ali večje mesto

Odvisno od vašega kraja bivanja se lahko z dojenčkom odpravite tudi na izlet v prestolnico ali katero od priljubljenih mest, kot so Bled, Portorož, Kranjska Gora, Ptuj in podobno. V katerem koli mestu bo za vas odlično poskrbljeno, saj so na voljo številni lokali in restavracije, prav tako pa imate obilo možnosti za sprehajanje z vozičkom, ogled znamenitosti in podobno.

Vaš mali nadebudnež bo zagotovo radovedno opazoval mestni vrvež in po dolgem dnevu tudi čvrsto zaspal.

 

 

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse