V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 

Kam z vozičkom?

Ko se nam pridruži nov družinski član se nam ustaljena rutina korenito spremeni. To se zgodi že takrat, ko se odpravimo iz hiše z vozičkom. Prej smo se odpravili brez večjih priprav ali skrbi, sedaj pa je enodnevni izlet ali raziskovanje novih krajev kar naenkrat postavljeno pod vprašaj in porodijo se nam dvomi -  ali je pot primerna in prijazna za vozičke, ali je primerno parkirišče v bližini, ali je kraj primeren za majhne otroke, je v bližini previjalnica? To je samo nekaj vprašanj, ki marsikatero mamico odvrnejo od obiska novih sprehajalnih poti, parkov ali mest. Ker pa je odkrivanje novih krajev z najmlajšim članom res nekaj najlepšega in posebno doživetje je res škoda, da se ne bi bolj pogosto podali na nove poti.

Primeren voziček

Ni vsak voziček primeren za vsako pot. Voziček poleg udobja za otroka predstavlja tudi določene ovire za starše, saj smo zaradi koles na določenih mestih omejeni. Predvsem so to gozdne poti, grobi makadami, peščene plaže in vzponi.

Na takšne nevšečnosti se lahko pripravite na več načinov: en izmed njih je vsekakor nosilka, v kateri lahko nesete otroka tudi po najzahtevnejših terenih in skalah, drugi, hrbtu prijaznejši, pa je izbira primernega vozička.

Če ste po srcu pustolovci, boste vsekakor hvaležni za velika, napihljiva kolesa ali kvalitetno vzmetenje, kar mora biti prioriteta pri nakupu otroškega vozička. To je pomembno tako za otrokovo udobje kot vaš dober občutek, s tem da tega nikakor ne morete pričakovati kot samoumevno stvar. Sodobni vozički so po večini sicer zasnovani izjemno trendovsko, kar pa večini odvzame funkcionalnost. Funkcionalen in hkrati trendi voziček, ki bo primeren za večino poti je prav UPPAbaby Vista, saj ima kolesa s posebnimi blažili pred tresenjem, ki vašemu otroku zagotovijo mirno in udobno vožnjo po vseh terenih. Polna kolesa vozička poskrbijo, da nikdar ne boste obtičali na sprehodu s prazno gumo.

 

Izbor top krajev za obisk z vozičkom:

Za sprehode so najbolj primerne sprehajalne poti, na katerih tudi največkrat srečate družinice z vozički, mi pa smo za vas zbrali nekaj takšnih idej za vikend sprehod:

 • Arboretum Volčji Potok
 • Pot Spominov in tovarištva
 • Koseški bajer
 • Živalski vrt
 • Zbiljsko jezero
 • Bled
 • Bohinj
 • Goriška Brda
 • Mariborski Lent
 • Portoroška obala
 • Park Tivoli

 

Kamorkoli že greste, pa je važno, da se med potjo zabavate in maksimalno izkoristite dragocene trenutke v krogu družine!

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse