V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 

Kako narediti praznike še bolj čarobne?

Letošnji prazniki so že za vogalom! Vas spet čaka gneča v nakupovalnih središčih, neskončne vrste in odločanje, kaj kupiti otrokom? Če bi radi naredili december čim lepši in sproščen, imamo za vas nekaj idej. Omislite si aktivnosti, ki bodo razveselile in zaposlile vaše otroke, v skupno preživetem času pa boste zagotovo uživali tudi vi. Tudi z darili ni potrebno pretiravati - preberite, kako lahko omejite nepotrebna darila in otrokom podarite nekaj, kar resnično potrebujejo.

Ideje za decembrske aktivnosti z otroki

 1. Specite piškote.
 2. Pojdite na božični sejem in drsališče.
 3. Skupaj poglejte božični film.
 4. Izdelajte okraske za smrečico in stanovanje.
 5. Naredite domačo vročo čokolado.
 6. Pojdite na božično predstavo.
 7. Izdelajte božične voščilnice.

Seveda lahko dodate še kakšno aktivnost, kot je delanje snežakov, ali pa kakšno izpustite, če na primer niste preveč vešči drsanja. Otroci lahko tudi sami oziroma z vašo pomočjo izdelajo darila za najbližje. Kozarec, napolnjen z božičnimi piškoti, božični okraski, okrašene skodelice ali prtički, izdelajo lahko tudi božično kroglo in številne druge praznične pozornosti.

Manj je več

Ste že slišali za pravilo 4 daril? Pravilo je čisto preprosto - namesto, da kupujete gore nepotrebnih daril, izberite:

 • nekaj, kar si malček želi,
 • nekaj, kar potrebuje,
 • nekaj, kar lahko obleče in
 • nekaj, kar lahko prebere.

Če darila omejite na te štiri kategorije, vam bo prihranjeno veliko časa in denarja. Ker bodo darila izbrana bolj premišljeno, pa vam bodo obdarovanci tudi bolj hvaležni.

 Kaj torej podariti otrokom?

Največja želja otrok so večinoma igrače. Te ne rabijo nujno biti najdražje in najbolj bleščeče. Raje izberite tiste, ki jih bo otrok uporabljal dlje časa in so dobre za otrokov razvoj. Odličen primer so Vertiplay stenske didaktične igrače. Velik nabor zagotavlja zabavo za skoraj vse starosti, ker se prilepijo na steno, pa ne boste imeli težav z neredom na tleh.

Imate doma novorojenčka ali pa se je nov družinski član pridružil vašim prijateljem ali sorodnikom? Neskončno vam bodo hvaležni, če jim boste podarili Doodoo igračo za spanje. Doodoo namreč posnema zvoke maternice in s tem pomirja jokajočega otroka. Ko je otrok starejši, pa ga bo Doodoo zabaval z nežnimi melodijami uspavank.

Vaš malček že jé gosto hrano? Odlično darilo so Minikoioi pripomočki za hranjenje. Visoko-kvalitetni krožnički, skledice, skodelice, žličke ter slinčki so narejeni iz 100 % vrhunskega silikona. Brez dvoma bodo olajšali hranjenje, da bo še bolj zabavno in varno.

Še eno darilo, ki bo uporabno za otroka in za vas, je otroški gugalnik mamaRoo. Gugalnik posnema naravno gibanje staršev, ima 25 različnih kombinacij gibanja, upravljate pa ga lahko kar prek pametnega telefona. Veselje in varnost sta z njim zagotovljena!

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse