V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 

En voziček za vsako priložnost

Izbira vozička je v današnjem času težka naloga za vsakega starša. Trg je dobesedno poplavljen z velikim številom različnih vozičkov vseh velikosti in oblik, izbira pravega vozička pa lahko postane prava nočna mora. Upoštevati je treba različne stvari: kje se bo voziček uporabljal, cena, velikost (če družina morda živi v manjšem stanovanju), kakšen mora biti voziček itd. Dober voziček v sprejemljivi velikosti in vsemi potrebnimi funkcijami je včasih težko najti po dostopni ceni.

Koliko vozičkov je dovolj?

Starši običajno kupijo dva ali včasih celo tri vozičke za enega otroka. Po rojstvu otroka je prva izbira največkrat klasičen 2v1 voziček, ki vsebuje košaro in športni sedež. Košara se običajno uporablja od rojstva otroka do nekje šestih mesecev, kasneje, ko lahko otrok sedi brez pomoči, pa se uporablja samo športni sedež. Klasičen voziček je priljubljena izbira, vendar ko otrok čez čas zraste in morda začne celo hoditi, postanejo ti vozički preveliki in pretežki za vsakodnevno uporabo. Prav zaradi tega razloga se večina staršev odloči za nakup veliko manjšega in lažjega vozička. Vendar pa nakup marela vozička zahteva dragocen čas in denar, ki ga veliko zaposlenih staršev nima.

Kakšne težave prinaša nakup večjega števila vozičkov?

Cena je vsekakor ena prvih težav, ki jo je treba upoštevati, saj nakup dodatnih vozičkov terja čas in denar. Kljub vsesplošnemu prepričanju, da potrebujemo več vozičkov, se starši pogosto ne zavedajo, da lahko kupijo le en praktičen voziček, ki ga lahko uporabljajo od rojstva naprej. Z nakupom takšnega vozička lahko prihranite veliko časa in denarja.

Paziti morate tudi na velikost vozička. Potreba po manjših vozičkih se običajno pojavi, ko je otrok dovolj star, da brez pomoči sedi v športnem sedežu. Kompaktni vozički zavzamejo veliko manj prostora, so izjemno lahki v primerjavi s klasičnimi vozički in z njimi se veliko lažje sprehajamo po prenatrpanih ulicah ali nakupovalnih središčih.

Ko se starši odločajo, kateri in koliko vozičkov naj kupijo, se jih večina osredotoči na funkcionalnost. Različne kategorije vozičkov imajo različne prednosti in slabosti, toda skoraj nobena kategorija ne ponuja vsega, kar starši potrebujejo od rojstva do trenutka, ko otrok vozička ne potrebuje več.

Kaj pa, če vam povemo, da je nakup več vozičkov nepotreben? Obstaja kategorija, ki združuje najboljše lastnosti tako klasičnih kot kompaktnih vozičkov. Športni vozički ali hibridi izgledajo skoraj tako kot klasični vozički, le da so nekoliko manjši, lažji in bolj praktični. Najbrž se sprašujete, kateri voziček sploh izbrati? Predlagamo vam lahko enega zares čudovitega!

MAST M4 – Edini voziček, ki ga boste potrebovali

MAST M4 je voziček nove generacije. Je praktičen, udoben, varen, sodoben in je edini voziček, ki ga boste potrebovali! Voziček M4 združuje vse najboljše lastnosti klasičnih in kompaktnih vozičkov, zato je voziček MAST M4 odlična izbira za vse, ki ne želijo sklepati kompromisov in želijo voziček, ki jih  lahko nudi vse in še več.

Glavne prednosti vozička M4 so:

  • Lahko se uporablja od rojstva otroka in vse do 22 kg.
  • Ima privlačen dizajn in je relativno lahek (8 kg).
  • Pet-točkovni varnostni pas in poljubno nastavljiv sistem pasov.
  • Velika nastavljiva strehica z zaščito pred UV žarki z ZF 50+.
  • Odlična okretnost in vzmetenje na vseh štirih kolesih.
  • Nastavljiv naslon za noge in odprtina na naslonu sedeža za optimalen pretok zraka.
  • Lahko dostopna velika košara za shranjevanje z nosilnostjo do 5 kg.
  • M4 košara za novorojenčke ima veliko strehico, ki nudi zaščito pred sončnimi žarki (ZF50+) in ima prezračevalno odprtino na zadnji strani za kroženje zraka. Za dodatno zaščito pred ultravijolično svetlobo se lahko čez košaro raztegne mrežasta tkanina. Dno košare in vzmetnica imajo posebno zasnovo, ki zagotavlja dodatno prezračevanje in zračnost (košara je na voljo za ločen nakup).

Zaključna misel

Verjamemo, da je nakup samo enega otroškega vozička odlična naložba s katero prihranite veliko časa in denarja. Še posebej, če ima en izdelek vse, kar družina potrebuje od rojstva do trenutka, ko otrok vozička več ne potrebuje. MAST M4 je res odlična izbira za vsakogar, ki si želi dolgo uporabljati praktičen, varen in udoben voziček.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse