V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 

Bi radi letos najmlajšim podarili nekaj drugačnega?

Kako, prosim? December je? A nismo bili še včeraj na poletnem dopustu? Kar težko je verjeti, kako hitro se obrne leto. Mesto je okrašeno, zimske kape smo že vzeli iz omare, vsi smo praznično razpoloženi, za vse je že poskrbljeno, … Pa je res?

Ne skrbite, niste edini, ki še vedno iščete ideje za božična darila. Še posebej trd oreh so darila za najmlajše – za naše malčke, vnučke, nečake, … Kaj podariti, da bodo najmlajši (in starši!) zadovoljni in srečni? Da bo uporabno. Koristno. Nekaj, česar še nimajo! Božično darilo, ki bo nekaj posebnega.

V nadaljevanju predstavljamo nekaj super idej – morda vas rešijo iz zagate.

Vertiplay stenske igrače

Gre za lesene, didaktične igrače, ki izboljšujejo malčkove kognitivne in motorične sposobnosti. Otroke spodbujajo k razmišljanju in tako vplivajo na vsesplošni razvoj. Poleg naštetih prednosti pa Vertiplay stenske igrače brez dvoma osrečijo tudi vsakega starša! Konec je namreč z neredom po tleh ter bolečim stopanjem po igračah. Vertiplay stenske igračke preprosto nalepimo na steno ali omaro. Dovršen dizajn pa poskrbi še za to, da se te didaktične igrače zlijejo tudi z najbolj moderno opremljenimi prostori in jim dajo pridih otroške razigranosti.

DooDoo plišaste igrače

Na prvi pogled le še ene v kopici igračk na trgu, kajne? Pa še zdaleč ni tako. V svoji notranjosti DooDoo pliški skrivajo zelo občutljiv senzor, ki takoj  zazna malčkov jok. Nato začne DooDoo igrača predvajati zvoke, podobne zvokom maternice, ki jih malček sliši v maminem trebuščku. Ti zvoki otroke pomirijo in jim omogočijo miren spanec – polni energije in naspani pa so zjutraj tudi starši!

Portaplay aktivnostni center

Mnogo več, kot le božično darilo. Multifunkcionalni aktivnostni center Portaplay omogoča najmlajšim igro in učenje v varnem zavetju. Spodbuja kognitivni razvoj in fino motoriko, hkrati pa prinaša obilo zabave. Ko otroci igrače prerastejo, se aktivnostni center Portaplay zlahka spremeni v igralno mizo in tako ne postane »le še en odvečen kos« v otroški sobi. Zaradi svoje prilagodljivosti je odličen tudi kot skupno darilo za dva otroka različnih starosti!

Darilo, ki se ga ne da prijeti v roke

V današnjem hitrem tempu življenja se ustavimo, si vzemimo čas in namenimo dan le našim malčkom. Obisk kina za ogled njihove najljubše risanke, vroča čokolada v centru mesta, obisk smučišča, zanimiva otroška predstava, … Neprecenljivo božično darilo, ki ga ne bodo zlahka pozabili.

 

 

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse