V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 

10 nepogrešljivih lastnosti kompaktnih vozičkov

Se tudi vi pripravljate na poletne počitnice z vašimi malčki? Misel kako boste vso prtljago, skupaj z vozičkom spravili v prtljažnik pa vas spravlja ob živce?

Čas je, da si omislite manjše, lažje in enostavnejše vozičke, ki so sedaj pravi prodajni hit – kompaktni vozički! Z njim bo potovanje in potepanje po različnih krajih lažje, pa tudi za malčke prijetnejše, še posebej poleti, saj so kompaktni vozički veliko bolj zračni. V njih se malčki počutijo udobno, varno in še veliko bolj zanimivo jim je.

Katere lastnosti mora imeti kompaktni voziček, da boste z  njim resnično zadovoljni in bo služil svojemu namenu?

Izbira kompaktnega vozička je enako zahtevna in pomembna, kot izbira prvega klasičnega otroškega vozička. Večina staršev se odloči še za nakup kompaktnega vozička, ker so bolj praktični, manjši, se še bolj zložijo, zavzamejo malo prostora, so enostavni za zalaganje in odpiranje ter so poleg tega tudi prijetnejši za otroka. Večina pa jih je narejenih tako, da jih otrok lahko začne uporabljati že od 6 meseca dalje oz. ko samostojno sedi.  Pa poglejmo lastnosti, ki jih morajo imeti kompaktni vozički:

  1. Enoročno zlaganje in odpiranje kompaktnega vozička:

Dober kompaktni voziček boste zložili in odprli z enim gibom in eno roko. V eni roki lahko držite otroka z drugo pa boste preprosto odprli ali zložili voziček. Ja, tako preprosto! To je čarobnost kompaktnih vozičkov.

  1. Voziček mora biti lahek in enostaven za prenašanje:

Bistvena lastnost kompaktnih vozičkov marela je prav ta, da so izredno lahki in enostavni za prenašanje okoli. Zloženi vozički so zelo majhni in jih lahko s pomočjo ročaja enostavno nosim s seboj, kot torbico.

  1. Podaljšana strešica za zaščito pred soncem:

Vsi vemo kako pomembna je zaščita pred škodljivimi sončnimi žarki in glede na to, da se kompaktni voziček uporablja predvsem v poletnih mesecih je zaščita pred soncem ključnega pomena. Izberite voziček, ki ima podaljšano strešico, ki nudi dodatno zaščito pred soncem.

  1. Počivalo za stopala:

Ko malček sedi v vozičku, ni priporočljivo, da mu nogice prosto padajo oz. bingljajo v zraku. Zato so nujna počivala za stopala, kamor bo malček naslonil nogice in mu te ne bodo prosto padale.

  1. Možnost nastavitve naklona sedeža in počivala za nogice:

Verjemite, da vam bo ta funkcija še kako koristila. Malčki velikokrat radi zaspijo v vozičku in takrat jih s pomočjo te funkcije damo v ležeči položaj, ki je najbolj udoben in zdrav. Poleg nastavitve naklona hrbtnega dela pa je pomembno, da lahko nastavimo tudi naklon počivala za nogice in mu tako nogice dvignemo, da ima čim bolj raven in ležeč položaj.

  1. Varnost je vedno na prvem mestu:

Lahko je voziček najbolj funkcionalen in moderen, vendar če ni varen za otroka, nam prav nič ne  pomaga. Varnost je ključna lastnost, pri kateri starši ne delamo kompromisov. Zato je pomembno, da tudi kompaktni vozički nudijo ustrezno zaščito otroka, kot je varnostni ročaj in varnostni pas.

  1. Velika košara za shranjevanje:

Odprava od doma z malčkom je pravi podvig, pa naj bo to enostaven sprehod, odhod na plažo, na izlet ali na potovanje, vedno s sabo vzamemo milijon in eno stvar. Zato boste hvaležni veliki prostorni košari pod sedežem vozička, v katero boste lahko zmetali vso navlako, ki jo v dani situaciji potrebujte.

  1. Vzmetenje na vseh 4 kolesih:

Značilnost kompaktnih vozičkov je v tem, da imajo manjša kolesa. Vendar je vseeno pomembno, da imajo vzmetenje na vseh štirih kolesih. To vam bo omogočilo, da boste enostavno in z lahkoto vozili po različnih terenih, kot so makadamske ali gozdne poti do plaže ali kamnite ulice po centru mesta. Z vozičkom, ki ima vzmetenje na vseh štirih kolesih bo to enostavno in pravi užitek.

  1. Kvalitetni materiali:

Vaš malček v vozičku preživi kar nekaj časa in zato je pomembno, da so materiali kvalitetni, da dihajo, da so prijetni na otip in trpežni. Bodite pozorni tudi na kvaliteto izdelave vozička, le ta vam more dajati občutek varnosti in kvalitete. Ali je voziček kvaliteten opozarjajo tudi majhni detajli, kot je usnjen ročaj, ob katerem se vam ne bodo potile roke.

  1. Cena vozička naj ne bo merilo za zagotovljeno kakovost:

Za kompaktni voziček vam ne bo potrebno odšteti celega premoženja, saj so kompaktni vozički veliko cenejši od klasičnih vozičkov. Kljub temu, pa se ne zanašajte samo na ceno, kot garancijo za odličen in vsestranski produkt. Raje sledite priporočenim lastnostim in izberite voziček, ki bo odgovarjal na vaše potrebe in zahteve.

Verjamemo, da smo vam podrobno predstavili lastnosti kompaktnih vozičkov in olajšali izbiro pri nakupu le-tega. Sledite nekaterim navedenim napotkom in verjamemo, da boste naši kompaktni voziček, ki bo odgovarjal vašim zahtevam in življenjskemu slogu. Vsekakor je kompaktni voziček odličen nakup, še poseben v poletnih mesecih, ki vam bo odlično služil tudi kasneje. Odlična izbira je lahko vsestranski kompaktni voziček MAST, katerega lahko pobližje spoznate tukaj.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse