V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 • Larine misli o aktivnostnem centru Portaplay

  Mlada mamica in blogerka Lara Koren Nastran, katere zapise prebirate na blogu Romeo, Julija & co., je z nami delila svoje mnenje o aktivnostnem centru Portaplay. Vabimo vas, da si preberete nekaj njenih misli o tovrstnih pripomočkih, razloge, zaradi katerih uporabo Portaplay centra priporoča ter omejitve, ki jih je pri...
 • SENZORIČNA IGRALNA STENA: Zabava in razvoj sposobnosti brez skrbi

  Se vaš otrok neprestano dotika stvari, grabi razne predmete ter jih meče naokrog? Tudi vi spadate med starše, ki se bojijo, da se bo malček poškodoval in samo nervozno čakajo, da se nekaj zlomi, izgine ali razbije po tleh? Skrb in tesnoba nikakor ne smeta biti ovira pri razvoju vašega otroka.

  Malčkov kognitivni nagon je nevidna sila, ki spodbuja njegov intelektualni razvoj. Vsak dan so pametnejši, bolj zreli ter kreativni! Ja, skrb za novorojenčka je zahtevna. A ko malček odrašča, se začne plaziti, hoditi in raziskovati, je razlogov za skrbi vse več.

  Beri naprej

 • 10 nasvetov za opremljanje novorojenčkove sobice

  Načrtovanje sobice za bitje pod vašim srcem je zabavno opravilo, polno ljubezni. Kljub temu pa je lahko na trenutke tudi malo izčrpavajoče - sploh, če ne veste, kje začeti. Vzemite si minuto ali dve ter se oborožite z 10 praktičnimi nasveti za opremljanje sobice, ki smo jih pripravili za vas. Kmalu boste že tako polni idej in nove energije, da boste komaj čakali, da začnete nakupovati!

  Beri naprej

 • Katero barvo izbrati za otroški voziček?

  Ko po dolgem procesu raziskovanja in izbiranja končno izberemo varen, udoben ter funkcionalen otroški voziček, sledi še zabavni del – izbira barve! Barva otroškega vozička je po pomembnosti seveda med zadnjimi na seznamu lastnosti in nikakor ne sme biti odločilni dejavnik za nakup. Nekaterim je za barvo popolnoma vseeno in ne želijo izgubljati časa z dodatnim razmišljanjem. Morda pa ste bolj vizualni tip in boste v izbiri barve celo uživali. Vabimo vas, da si v nadaljevanju preberete, na kaj je dobro pomisliti pri izbiri barve vozička.

  Beri naprej

 • Kako kuhati z dojenčkom v hiši

  Prihod iz porodnišnice je eden najbolj vznemirljivih dogodkov v materinem življenju. Čez noč dojenček postane središče vašega sveta. Vse, tudi vsakodnevno kuhanje, mora biti prilagojeno otrokovim potrebam. Priprava celotnega kosila je lahko zelo zamudna in včasih lahko postane celo misija nemogoče.

  Sledeči nasveti vam bodo pomagali pri pripravi okusnih kosil, medtem ko se boste posvečali vašemu otročku ter imeli tudi nekaj trenutkov zase.

  Beri naprej

 • Uvajanje goste hrane – imate prave pripomočke?

  Je vaš malček začel kazati interes po »pravi«, gosti hrani? Poleg izbire primernih jedi in načinov uvajanja ne gre pozabiti tudi na ustrezne pripomočke, ki bodo spremljevalec vašega otroka na tej novi poti odkrivanja možnosti prehranjevanja. Trg je preplavljen z različnimi žličkami, krožniki, skledicami, slinčki, … Kaj izbrati, na kaj moramo biti pozorni?

  Beri naprej

 • 10 nepogrešljivih lastnosti kompaktnih vozičkov

  Se tudi vi pripravljate na poletne počitnice z vašimi malčki? Misel kako boste vso prtljago, skupaj z vozičkom spravili v prtljažnik pa vas spravlja ob živce?

  Beri naprej

 • Mamaroo: Ocena po 6 tednih

  Preberite zapis mlade mamice in blogerke Adrijane Dimec, ki je po 6 tednih uporabe Mamaroo gugalnika podala iskreno oceno in mnenje. Zapis je izvzet iz njene spletne strani: http://lifepropsblog.com/ , kjer si lahko preberete še več njenih zanimivih zapisov.

  Beri naprej

 • 7 nasvetov za pravilno kopanje dojenčka

  Prvo kopanje novorojenčka nastopi približno 14 dni po rojstvu otroka oz. ko odpade krn popka in se le-ta popolnoma zaceli. Večina mamic se pri prvem kopanju novorojenčka srečuje z različnimi dvomi. Vendar, mamice - brez večjih skrbi, prvo kopanje dojenčka vedno opravi patronažna sestra, ki vam bo vse lepo prikazala in razložila. Ni potrebe, da vas kopanje otroka obremenjuje, saj je to zelo lepo doživetje, tako za dojenčka, kot za starše. Beri naprej

 • Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu stolčka za hranjenje?

  Nekje med četrtim in šestim mesecem nastopi čas, da dojenčku poleg mleka, ponudimo prvo kašico. Takrat se za mamice začne aktivno iskanje in nakup najprimernejšega stolčka za hranjenje, v katerem se bo malček počutil varno in udobno in v katerem bo hranjenje steklo enostavno.  A kar hitro boste opazili, da...

Items 1 to 10 of 28 total

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse