V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

 
 • Neprespane mamice, ta zapis je za vas!

  Kako pa kaj spite? To je verjetno eno izmed najpogostejših vprašanj, ki jih prejmejo novopečeni starši. Ob tem pa se jih večina verjetno počuti nekoliko nelagodno. Prvo leto z novorojenčkom je pestro, čustveno ter najlepše obdobje, a hkrati tudi zelo naporno. S takimi in drugačnimi vprašanji ter nasveti o spanju...
 • En voziček za vsako priložnost

  Izbira vozička je v današnjem času težka naloga za vsakega starša. Trg je dobesedno poplavljen z velikim številom različnih vozičkov vseh velikosti in oblik, izbira pravega vozička pa lahko postane prava nočna mora. Upoštevati je treba različne stvari: kje se bo voziček uporabljal, cena, velikost (če družina morda živi v manjšem stanovanju), kakšen mora biti voziček itd. Dober voziček v sprejemljivi velikosti in vsemi potrebnimi funkcijami je včasih težko najti po dostopni ceni.

  Beri naprej

 • Razlika med otroškimi hojicami na kolesih in stacionarnimi aktivnostnimi centri

  Na prvi pogled lahko hitro napačno sklepate, da je stacionarni aktivnostni center otroška hojica. Po izgledu sta ta izdelka zelo podobna in to je verjetno razlog za zmotno mišljenje ter enačenje. V resnici gre za dva popolnoma različna izdelka. Največja razlika med njima je predvsem v tem, da imajo hojice kolesa, ki omogočajo malčkom, da se v njih premikajo. Po drugi strani pa so aktivnostni centri stacionarni, otroci v njih lahko premikajo, ne morejo pa hoditi. Ta, sicer na prvi pogled majhna razlika, je razlog zakaj so otroške hojice nevarne za pravilen razvoj otroka, pri stacionarnih aktivnostnih centrih pa te nevarnosti ni.

  Beri naprej

 • Kako izbrati najboljši stolček za hranjenje?

  Izbira ustreznega stolčka za hranjenje resda ni največja prioriteta ob samem rojstvu otroka, vendar meseci hitro bežijo in kot bi mignil, bo vaš malček že samostojno sedel in užival v gosti hrani. Izbira pravega stolčka bo pripomogla k temu, da bo hranjenje še bolj prijetno - tako za vas, kot za malega nadobudneža.

  Za številne starše je proces izbire stolčka pravi izziv. Na toliko stvari je potrebno misliti! Vsakdo želi za svojega otroka le najboljše, vendar je ob toliko različnih stilih, materialih in funkcionalnostih včasih težko presoditi, kaj sploh je tisto »najboljše«.

  V tem članku se bomo dotaknili vseh podrobnosti, na katere morate biti pozorni pri nakupu stolčka za hranjenje in upamo, da vam bo zapis v pomoč!

  Beri naprej

 • Vse, kar morate vedeti o otroških gugalnikih in počivalnikih

  Dojenčki se radi gugajo. Guganje jih spominja na občutke, na katere so se navadili v maternici, zaradi česar se počutijo varne in sproščene. Popolnoma zadovoljni bi bili, če bi se lahko zibali cele dneve. Na žalost to fizično ni izvedljivo, pa naj si tega še tako želimo. Na pomoč nam tukaj priskočijo otroški gugalniki in počivalniki.

  Beri naprej

 • VODIČ: Vse, kar morate vedeti o kompaktnih vozičkih

  Včasih se zdi, da otroci rastejo s svetlobno hitrostjo. Včeraj so bili še majhne štručke, danes pa so že pravi radovedneži, pripravljeni na raziskovanje sveta. Povečano zanimanje za okolico je pomemben mejnik in začetek pestrega obdobja – verjetno boste veliko časa preživeli zunaj na svežem zraku, kjer bodo mali navihanci še posebej uživali.

  Veste, kaj bo naredilo te dogodivščine še prijetnejše? Dober kompaktni voziček!

  Beri naprej

 • Rezervirajte si termin za on-line predstavitev otroških vozičkov!

  Iskanje otroškega vozička, ki bo zadovoljil vse vaše potrebe, je že samo po sebi ogromen zalogaj - brez možnosti predhodnega ogleda pa se proces izbire še oteži. Odločili smo se, da organiziramo individualne on-line predstavitve otroških vozičkov znamk MAST, UPPAbaby, Inglesina in Valcobaby. Čaka vas podrobna predstavitev izbranega vozička s...
 • Naj vas nizke temperature ne odvrnejo od vozičkanja

  Hladno zimsko vreme lahko povzroči nekaj neugodnosti za vozičkanje, vendar lahko s pravo opremo vi in vaš malček še vedno brezskrbno uživate v njem. Če že imate starejše otroke, verjetno že veste, kako se stvarem streže. Če pa ste novopečeni starš, morda potrebujete nekaj nasvetov.

  Beri naprej

 • Tehtanje dojenčka – kako, kdaj, zakaj?

  Stabilno pridobivanje novorojenčkove teže je eden izmed pokazateljev, da je otrok zdrav in da je način prehranjevanja ustrezen. Redno spremljanje telesne teže je zato vsekakor bistvenega pomena. Kako pravilno stehtati dojenčka? Kakšni so vzroki za odstopanja? Kako pogosto je tehtanje sploh potrebno? Vabimo vas, da si preberete naš zapis, kjer z vami delimo nekaj dejstev in nasvetov za tehtanje dojenčka.

  Beri naprej

 • Kako narediti praznike še bolj čarobne?

  Letošnji prazniki so že za vogalom! Vas spet čaka gneča v nakupovalnih središčih, neskončne vrste in odločanje, kaj kupiti otrokom? Če bi radi naredili december čim lepši in sproščen, imamo za vas nekaj idej. Omislite si aktivnosti, ki bodo razveselile in zaposlile vaše otroke, v skupno preživetem času pa boste zagotovo uživali tudi vi. Tudi z darili ni potrebno pretiravati - preberite, kako lahko omejite nepotrebna darila in otrokom podarite nekaj, kar resnično potrebujejo.

  Beri naprej

Izdelki 1 do 10 od skupaj 38

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse