Košara za novorojenčka MAST M4

195,70 €

* Obvezna polja

Na zalogi

Za udobne in brezskrbne sprehode z vašim novorojenčkom.

Košara je primerna za MAST M4 voziček. Zahvaljujoč dvema gumboma na adapterjih lahko košaro enostavno snamete z ogrodja vozička z eno roko.

 • UV zaščita z ZF 50+
 • Maksimalna zračnost
 • Enostavna namestitev in odstranitev
 • Enostavno pranje in vzdrževanje
Brezplačna dostava Za nakupe nad 20€.
Garancija zadovoljstva Povrnemo denar za vračila v 14 dneh.

Izjemna zračnost

Košara je zasnovana na način, da nudi dojenčku karseda prijetno in udobno vožnjo. Mrežasto okence na zadnjem delu strehice košare omogoča lažji pretok zraka, dno košare in vzmetnica pa poskrbita še za dodatno prezračevanje. Okence na dnu košare pripomore k boljšemu pretoku zraka, preprečuje zadrževanje vlage ter zagotavlja udoben in varen počitek vašega malčka. Zračna vzmetnica je sestavljena iz dveh delov: prvi sloj je iz spominske pene, ki ima dodatne luknjice za preprečevanje zadušitve ter je v predelu glave debelejša kot v predelu nog. Drugi sloj je iz 1 cm debelega 3D materiala, ki posnema obliko satovja ter zagotavlja optimalno zračnost.

Zaščita pred UV sevanjem

Košara zagotavlja vašemu dojenčku dvojno UV zaščito. Odprtina je zavarovana s podaljškom zgornjega dela tkanine, kar omogoča zaščito pred sončnimi žarki ter pred nepovabljenih mrčesom. Dodatno zaščito pred UV sevanjem pa nudi mrežasta tkanina z ZF 50+, ki se napne čez košaro v nekaj enostavnih korakih. Ko dodatne zaščite ne potrebujete, lahko tkanino preprosto pospravite nazaj v žep na košari.

Udobje in vzdrževanje

Ko je košara nameščena na ogrodje MAST M4 vozička, je ena najvišjih košar na trgu. To omogoča staršem enostaven dostop za premikanje dojenčka v košaro in iz nje. Notranja tkanina košare je narejena iz mehkega in prijetnega materiala. Tkanino lahko enostavno odstranite in operete v pralnem stroju na nizki temperaturi.

Kaj je vključeno:

  • MAST M4 košara za novorojenčka
  • Tkanina z UV zaščito

Uporaba

  • Košara je primerna za uporabo od rojstva do 9 kilogramov (76 cm), oz. do takrat, ko se otrok začne samostojno dvigovati na roke in kolena (kar nastopi prej).

Dimenzije

  • Z odprto strehico: 82 cm (D) x 20 cm (Š) x 44 (V)
  • Teža: 3,2 kg