V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Axkid

Axkid je švedska znamka otroških vzvratnih avtosedežev, ki namenjajo največ pozornosti varnosti. Študijo so dokazale da so vzvratno avtosedeži veliko bolj varni od dosedaj ‘tradicionalnih’ avtosedežev v smeri vožnje. Nenadno zaviranje ali trčenje je lahko usodno za otroke. Zato je priporočljivo da se otrok vozi v nazaj obrnjenem položaju do starosti 4-5 let.

Avtosedež Kidzone

9KG -25KG

Kidzone je primeren za uporabo od otrokovih šestih mesecev, ali ko lahko sedi brez podpore, do približno šestih let. Sedež lahko uporabljamo obrnjenega v nasprotni kot tud pravi smeri vožnje.

Avtosedež Minikid 2.0

0KG -25KG

Minikid je zasnovan za zagotavljanje varnostnih prednosti avtosedeža obrnjenega v nasprotni smeri vožnje in nudi maksimalno udobje.

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse