Akcija

Otroška banjica AquaScale V3

Redna cena: 79,90 €

Special Price 67,92 €

Na zalogi

Trije izdelki v enem.
Prva večfunkcionalna otroška kad, ki staršem omogoča enostavno tehtanje otroka, medtem ko nenehno spremlja temperaturo vode v času kopeli.

  • Kopalna kad, digitalna tehtnica in termometer
  • LCD zaslon prikazuje težo otroka in temperaturo vode
  • Uporaba od rojstva do 2. leta starosti
Brezplačna dostava Za nakupe nad 20€.
Garancija zadovoljstva Povrnemo denar za vračila v 14 dneh.

3 V 1 OTROŠKA KAD

Digitalna tehtnica

Otroka lahko tehtate tako v prazni, kot z vodo napolnjeni banjici. AquaScale upošteva prilagoditve zaradi vode in gibanja ter do grama natančno izmeri težo otroka. Shranjuje tudi predhodno izmerjene teže.

Termometer za vodo

AquaScale ima vgrajen termometer, ki ves čas meri in prikazuje temperaturo vode. Skrbi o premrzli ali prevroči vodi bodo tako odveč, saj boste temperaturo ves čas nadzorovali in jo po potrebi ustrezno prilagodili.

Kopalna kad

AquaScale banjica omogoča uporabo za novorojenčke in enostavno prilagoditev za malčke do 2. leta starosti. Je ergonomsko oblikovana in ima protizdrsno podlogo, ki zagotavlja še dodatno varnost. Enostavno se čisti in ne vsebuje BPA.

Pomaga vam spremljati razvoj otroka

Zdravo pridobivanje telesne teže je zelo pomembno, zlasti v prvih mesecih otrokovega življenja. Otroška banjica AquaScale staršem omogoča enostavno tehtanje otroka kar med kopanjem, kar je zelo priročno za spremljanje razvoja otroka v obdobjih med obiski zdravnika. Vgrajena tehnologija merjenja upošteva prilagoditve zaradi vode in gibanja, tako lahko malčka stehtate v prazni ali z vodo napolnjeni banjici.

Omogoča dva načina uporabe

AquaScale ima protizdrsno podlogo, ki skupaj z vstavkom za novorojenčke poskrbi za maksimalno varnost med kopanjem. Otroška banjica AquaScale je tako primerna za uporabo že od rojstva naprej. Ko pa vaš malček samostojno sedi, lahko vstavek za novorojenčke enostavno odstranite in uporabljate banjico za kopanje v sedečem položaju, vse do otrokovega 2. leta starosti.

Na voljo tudi stojalo

Za ločen nakup je na voljo posebej za banjico AquaScale oblikovano stojalo. Zasnovano je tako, da zagotovi maksimalno varnost med kopanjem vašega malčka. Stojalo je visoko 85 cm in tako se vam med kopanjem več ne bo potrebno sklanjati, kar bo celoten proces naredilo še bolj enostaven in prijeten. Stojalu je priložena tudi cev za hitro in enostavno praznjenje.

Specifikacije

Dimenzije: 72 cm (D) x 39 cm (Š) x 23,5 cm (V)

Teža: 2,5 kg